Μαιευτήρας Γυναικολόγος Νέα Σμύρνη Κελετζιάν Έλενα

Άρθρα

 • ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ & ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ

  ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ & ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ

  Είναι γνωστό ότι η κολύμβηση είναι η καλύτερη γυμναστική, διότι το σώμα μας γυμνάζεται χωρίς να καταπονούνται οι αρθρώσεις, δεν κινδυνεύει η μέση μας και εκμηδενίζεται ο κίνδυνος τραυματισμών.
 • ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

  ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

  Η γέννηση ενός παιδιού συνήθως είναι χαρμόσυνο γεγονός το οποίο πλημμυρίζει τους γονείς και ιδίως τη μητέρα με συναισθήματα χαράς, ευτυχίας και ευδαιμονίας...
 • Η ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ Η ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ

  Η ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ Η ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ

  Είναι μια μέθοδος που προλαμβάνει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.Ο έρωτας είναι απόλαυση. Για να μπορούν, όμως τα ζευγάρια να τον χαίρονται ελεύθερα χωρίς τον φόβο ενδεχόμενης εγκυμοσύνης, είναι απαραίτητη η εφαρμογή αντισυλληπτικών μεθόδων.
 • ΘΗΛΑΣΜΟΣ

  ΘΗΛΑΣΜΟΣ

  Ο θηλασμός αποτελεί μία διαδικασία ζωτικής σημασίας τόσο μωρό όσο και για την υγεία της μητέρας. Με κάποια απλά βήματα και τον απαραίτητο εξοπλισμό, μπορείτε να θηλάσετε με άνεση και να νιώσετε υπέροχα τόσο εσείς όσο και το μωρό σας...
 • ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ ΜΗΤΡΑΣ

  ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ ΜΗΤΡΑΣ

  Πρόκειται για καλοήθεις όγκους της μήτρας, που αποτελούνται μαλακό μυϊκό ιστό με λίγες ινώδεις ίνες. Τα ινομυώματα δημιουργούνται από το μυϊκό ιστό της μήτρας.
 • ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

  Οι έγκυες συχνά λαμβάνουν αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να κάνουν το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 • ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΩΑΡΙΩΝ

  ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΩΑΡΙΩΝ

  Η κατάψυξη ωαρίων είναι μία νέα τεχνική υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να καταψύχουν τα ωάριά τους ώστε να μπορούν να επιλέγουν το πότε θέλουν να γίνουν μητέρες.
 • ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ – ΜΥΚΗΤΙΑΣΗ

  ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ – ΜΥΚΗΤΙΑΣΗ

  Τα γεννητικά όργανα της γυναίκας και κατ’ επέκταση ο γυναικείος κόλπος είναι μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του γυναικείου σώματος.
 • Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΙΟΣ ΖΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ

  Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΙΟΣ ΖΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ

  Με τον ιό Ζίκα να εξαπλώνεται στην Καραϊβική και την Λατινική Αμερική, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Αμερικής έχει εκδώσει ένα ειδικό δελτίο...
 • ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ: ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΑΚΤΗΡΙΑ!

  ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ: ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΑΚΤΗΡΙΑ!

  Το μητρικό γάλα περιέχει εκατοντάδες είδη βακτηρίων. Ειδικότερα στο πρωτόγαλα (το γάλα αμέσως μετά τον τοκετό) ανιχνεύτηκαν περισσότερα από 700 είδη βακτηρίων!
 • ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

  ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

  Η αύξηση της υπογονιμότητας είναι ένα ανησυχητικό φαινόμενο που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να τονιστεί ότι το πρόβλημα αυτό αφορά και τους δύο συντρόφους...
 • Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ

  Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ

  Ο καρκίνος του μαστού στη νεαρή ηλικία, αποτελεί μία σπάνια (μόλις 2% του συνόλου των ασθενών), πολύπλοκη και συχνά δύσκολη στη διαχείριση της νοσολογικής οντότητας.
1 2 3 > >>